POWWOW CLUB организира благотворителна акция и се надява с твоя помощ, да зарадва хора в неравностойно положение, с необходими за зимата топли дрехи или хранителни продукти.

Идеята на POWWOW да помогнем на нуждаещи се възрастни и деца по време на Коледните и Новогодишни празници и да оставим в тях топлото чувство, че не са сами и имат подкрепата ни. 

Затова, скъпи клубни членове и приятели включете се в инициативата като оставите вашите материали в специално изнесените на открито пластмасови кутии на ул. Ниш 3.(от западната страна на сградата). Всяка кутия е обозначена с табела и в нея ще можете да поставите съответния „подарък“ от вас. Всеки нуждаещ се ще може сам да вземе нужното му от кутиите. 

В коледния списък тази година сме включили 4 основни типа материали от които смятаме, че хората имат нужда. Това са зимни дрехи, зимни обувки, шапка, шал и ръкавици и/или добре пакетирани храни. 

Не е задължително дрехите и обувките да са нови, но нека са наистина добре запазени и чисти.  

Същотака можете да поставите и подарък, който собственоръчно сте направили и опаковали. По желание може да оставите в определената кутия за това и добре пакетирани храни като ориз, макарони, спагети и подобни хранителни продукти.


Акцията ще се провежда в дните от 20 до 30 декември 2017 г.

За повече информация пишете ни на info@powwow.bg или на сайта в коментар на самото събитието. 

Весели и топли празници! 

Екипът на POWWOW Club