Powwow Club организира поредици от кампании "Щендер-Въртидрешка" с цел да насърчи споделянето на ненужни дрехи, вместо тяхното изхвърляне.

За осъщестяването на тази инициатива клубът ще организира поредица от социални събития, където хората ще могат свободно да разменят дрехите, които са им вече непотребни. 

Всеки желаещ ще може свободно да разменя дрехи, аксесоари и спортна екипировка. Единственото условие е дрехите да са чисти и добре изглеждащи. Дрехите, които останат след събитието, ще бъдат дарени в благотворителна институция.

Първото събитие ще се проведе през месец януари 2018г.  В дните от понеделник до петък между 10-и и 28-и януари, всеки желаещ може да остави и да вземе дрехи, в специално организираната стая "Свободен дрешник" между 10 и 13 часа. Стаята се намира в офис сградата на ул. Ниш 3 от западната страна. Осигурени са щендери и закачалки. За повече информация може да попитате нашите бармани в Cybar, а докато сте там може да се насладите на чаша хубаво кафе.

Нека ненужното за един да бъде новото бижу за друг. 

Ние вярваме, че можем да вдъхнем нов живот на Вашите дрехи, както и да създадем нови емоции, чудесно изживяване и нови запознанства!

За повече информация, пишете ни на info@powwow.bg