Stand-up Comedy вечер с Дими

06 декември 2019 петък
От 20:30
До 23:55
Максимален брой участници: 80
Присъедини се до: 06 декември 2019 10:30

Чувствайте се специално поканени на stand-up comedy вечер с Дими!

Дими е един от основателите на Inside Joke - отворена група за истински стендъп, в София и е тежко зарибен от стендъп културата. Така че, представете си какво ви очаква...

Какво още да ви кажем за Дими... Той създал култови стендъп формати и вярва, че все още не сме видяли най-доброто от Българският стендъп. Считан е за “микс между Американски сарказъм и Български песимизъм”, а бащата на един негов приятел даже каза, че “има интелигентен хумор, момчето!”

Inside Joke е първата по рода си в България група за stand-up, създадена през 2011-та година. През нея са минали почти всички български stand-up артисти, а от лятото на 2018-та година групата се обединява със stand-up обществото Inside Joke и придобива настоящия си международен мащаб.

Та, Дими, като част от всичко това, пристига в Powwow-a, да ни позабавлява със своето изкуство, между другото, базирано само на истини. Ще ни поговори за нещата от живота, за новините напоследък, за гейминга, за 90-те години, за чужденци в България и българите в чужбина и какво ли още не.

Елате да се посмеем заедно - 06.12.19г., точно в 20:30.
ВХОД: 7лв


Нашите ЧЛЕНОВЕ, обаче ВИНАГИ имат БЕЗПЛАТЕН достъп!
Нещо повече, за всеки клубен член, присъединил се предварително към това събитие, добавяме още един безплатен вход, с който може да доведе приятел. Използвайте бутона Join по-долу и се добавете към събитието, за да гарантирате своето присъствие. Ако искате да доведете приятел, който не е клубен член, просто добавете "+1" в коментарите отдолу.