Медитативна Йога

10 август 2017 четвъртък
От 19:00
До 20:00
Минимален брой участници: 1
Максимален брой участници: 8
Присъедини се до: 10 август 2017 17:00

Ако имате нужда от релаксация, медитация и енергизиране на вашето тяло, чрез леки и нежни движения, заповядайте на:

Йога самара / дервиш йога / : Комплексът упражнения е създаден от французина Идрис Лаор включваща разтягания, релаксация, медитативни движения и танци. Целият комплекс е предназначен да хармонизира енергиите в тялото.

Нади йога: Нади йога е  нежна енергийна йога практика, включваща комплекс от нади асани, които въздействат на гръбнака и ставите, ребалансират кървообращениетои подобряват циркулацията. Нади Йога е практика, с несложни движения, която се практикува по такъв начин, че оказва благотворно въздействие върху всяка част на тялото и води до усещане за вътрешна хармония.

Лу Йонг Дао Де Ки е практика за здраве и дълголетие. С практикуването на тази медитация, в движение се възстановява хармоничната циркулация на енергията в тялото, което води до възстановяване на физическото и психическото равновесие.


Инструктор: Мирела Величкова

Сертифициран инструктор

Моля, не забравяйте да се присъедините в ивента до 17:00 часа. Курсът по йога ще се проведе, ако има записан минимум един участник, 2 часа преди началото на събитието.

Интересувате се как да станете член на Powwow Club? Започнете със своята регистрация сега или научете повече за нашето клубно членство.