"Приказна Коледа" - благотворителна кампания

08 декември 2018 събота
От 10:00
До 20:00

Oще на 1 ноември 2018 Додо Академия започна подготовката за своята благотворителна кампания "Приказна Коледа". Деца, родители и учители не спираха да творят, обединени от общата кауза - Знанието.

Ръчно изработените от нас коледни картички, с вграден и специално нарисуван от децата книгоразделител, носят скрито послание към своя получател. Цитат, с QR код към него ще ви отведе към книга в библиотеката на Powwow Club, която всеки получил картичка може да прочете през новата 2019 година. 

Каква е нашата кауза?

Благотворителната кампания "Приказна Коледа" е насочена не само към насърчаване на четенето от най-ранна детска възраст, но и към повишаване на общуването между деца и родители.

Със закупуването на картичка от кампанията вие не само ще зарадвате ваши близки и приятели, а ще дарите знание.

Със събраните средства от продажбата на коледните картички ще бъдат закупени детски книги, които ще дарим на новооткритата библиотека в детска градина "Соня" - гр. Велико Търново.

Знанието е безценно, а минималната цена на всяка картичка е 2 лв.!

Коледните картички от кампанията "Приказна Коледа" можете да разгледате и закупите от "Cybar" в периода:

1 - 20 декември 2018 г. 

В случай, че с нашите коледни картички желаете да зарадвате много ваши приятели, моля, свържете с нас на адрес: dodo.academy@powwow.bg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Додо споделя възгледите на Мечо Пух: "Колкото повече...картички - толкова повече...знание!"