Турнир по семейни настолни игри

09 февруари 2019 събота
От 13:00
До 17:00

До всички малки и големи: Готови ли сте за това предизвикателство!?
Свикваме всички семейни отбори! Ще играем!

Турнирът по семейни настолни игри, организиран от Додо Академия, в партньорство с Да играем е събитие за забавление и време, което да прекараме заедно. Домакин на събитието е Cybar.

В програмата на турнира са включени четири настолни игри с различна игрова механика, сложност и цел, като победата от всяка една ви придвижва нагоре по стълбичката на победителите, носейки ви определен брой точки. След всяка игра, точките ще бъдат приравнявани, в съответствие с броя на отборите, за да се определи временно класиране.

Игрите са отборни, като всеки един е съставен от двама - родител и дете. Преди всяка игра отборите ще определят кой представител ще участва, като двамата съиграчи могат да си помагат взаимно. Преди началото на турнира всеки отбор трябва да измисли своето оригинално име.

След регистрация на отборите, която започва точно в 13:00, пристъпваме към игрите: King Domino, Ticket to ride Asia, Не се сърди, човече и Powwow. Играта Patchwork ще бъде използвана за определяне на място, в случай че на финала има отбори с равен брой точки.

Повече за правилата на игрите може да прочетете тук: http://www.powwow.bg/bg/blog/category/gamers-corner/  [СКОРО]

Очакваме ви в събота, 13:00 часа.
Родител, дете, родител, дете, родител, дете... 

Top