Благотворителна кампания "Зелено Додо"

26 February 2019 Tuesday
From 10:00 AM
To 8:00 PM

Екипът на Додо Академия стартира екологична благотворителна кампания "Зелено Додо", за да направи децата активни участници в идеята за чиста околна среда и опазване на природните ресурси.

Към всяка ръчно изработена от нас, във формата на цвете, пъстроцветна мартеничка от филц е прикрепено малко вързопче, в което се крият семена на пролетни цветя. С настъпването на пролетта можете да ги засадите на балкона или в градината, за да поканите природата в дома си.

Каква е нашата кауза?

Благотворителната кампания "Зелено Додо" е насочена не само към опазване на природата, но и към съхраняване на нейните уникални растителни видове.

Със закупуването на мартеничка от кампанията вие ще зарадвате ваши близки и приятели, ще спомогнете за съхраняване на българската традиция и ще дарите природа.

Със събраните средства от кампанията ще бъдат закупени млади дръвчета, които заедно с деца, родители, учители и приятели на Powwow клуб ще засадим на подходящо за отдих място.

Творим и даряваме природа!

Оригиналните мартенички от екологичната кампания "Зелено Додо" можете да разгледате и закупите от "Cybar" в периода:

18 февруари - 1 март 2019 г. 

Минимална стойност на дарението: 2.00 лв.

В случай, че с нашите мартенички желаете да зарадвате много ваши приятели, моля, свържете се с нас на адрес: dodo.academy@powwow.bg

Додо споделя възгледите на Гьоте: "Природата е най-великият творец."