За четвърта поредна година Додо Академия и Powwow Club организираха благотворителна кампания "Приказна Коледа" 2021 г. 

Ръчно изработените от деца и учители 50 коледни картички, под формата на красиви послания в бутилка и тази година успяха да зарадват своите получатели. В тях се криеха различни съставки, носещи специален коледен аромат на канела, карамфил, кардамон, анасон, кокос и цитрус. Специален QR код разкри рецептата на Powwow Club за вкусни коледни сладки, а с различните послания се надяваме да  вдъхновим все повече хора да творят добрини и през новата година.

По традиция, с благотворителната кампания "Приказна Коледа" се стремим да насърчаваме четенето от най-ранна детска възраст, да подобрим общуването между деца и родители, да възпитаваме в отговорност и мисъл за другите, да пазим природата и да стимулираме креативността.

Със събраните дарени средства на стойност 210 лв. бяха закупени детски книги и различни художествени материали, които вече са на разположение в занималнята на педиатричното отделение в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ - гр. Велико Търново. Надяваме се, че с тази инициатива ще успеем да направим престоя на всички деца в лечебното заведение по-цветен и възможно най-кратък.

Додо Академия и Powwow Club благодари на всички свои приятели, които се включиха в кампанията. Желаем на всички здраве и благоденствие през Новата 2022 година и нека заедно продължаваме да творим добрини.