Знаете ли, че...? Бонус

11 април 2021 неделя
От 10:00
До 23:55

Знаете ли, че...?

В бонус изданието на поредицата „Знаете ли, че...?“ ще научавате интересни музикални факти. Във всяко предизвикателството ви очакват 5 любопитни факта, а вие трябва да откриете липсващите думи, за всеки един от тях.

1. Първото поп видео е на ..............................................., издадено през 1975 г.

2. Музикалните теми от филмите "Unforgiven", "A perfect world", "The bridges of Madison county" и "Absolute power" са написани от ......................................

3. По време на изпълнението си през 1994 г., Рамон Бареро - известен мексикански музикант с това, че свири на най-малката .......................... в света, вдишва инструмента си и се задавя до смърт.

4. Веднъж организатор на концерти в Хавай продал хиляди билети за концерт на ......................................................Концертът, обаче никога не се състоял. Когато бил арестуван, той обяснил на полицията, че парите му трябвали за оправяне на носа и смяна на пола.

5. През 1996 г. Ринго Стар се появява в японска реклама за ......................................., което означава и "ринго" на японски.

Всеки верен отговор ще ви донесе точка, която ще добавим към вашия личен powwow актив. Най-активните от вас в края на месеца ще получат награда.

Първият от вас, който остави коментар с всички верни отговори ще получи Бонус точка.

Отговорите на 30-те бонус музикални факти ще научите през месец април. 

Напомняме, че за да оставите коментар е необходимо да сте логнати с персоналния си акаунт за www.powwow.bg.