Dodo Adventure - Възраждане - Българските занаяти

17 юни 2021 четвъртък
От 10:00
До 14:00

Dodo Adventure - Възраждане - Българските занаяти

Dodo Adventure е приключенска игра, създадена специално за децата в Додо Академия, а защо не и за техните родители. Очаква ни едно лято, изпълнено с приключения. Ще преминем през четири различни исторически епохи: ще се докоснем до древни цивилизации, ще се върнем назад във времето, за да опознаем Средновековието и Възраждането, ще се потопим в Модерните времена, за да научим нови интересни неща, разбира се - докато играем.

Всеки четвъртък опознаваме епохата на Възраждането.

В приключенската игра "Пазителят на традиции" децата ще се потопят в епохата на българското възраждане и ще научат защо е важно да пазим българските традиции. 

Въпрос: С какво се занимава куюмджията?

Можете да оставите вашите отговори като коментар до края на месец юни. Всеки верен отговор ви носи 1 точка, която ще бъде прибавена към вашия персонален powwow актив. Първият от вас, който остави коментар с верен отговор ще получи Бонус точка. Ако въпросът ви затруднява, питайте децата от Додо Академия. Те знаят верния отговор!

И не забравяйте, че за да оставите коментар е необходимо да сте логнати с персоналния си акаунт за www.powwow.bg.

Додо Библиотеката ще ни помогне да открием интересни факти за различните български занаяти. Повече ще научите от Приключенския дневник, в който също се крият игри и предизвикателства.