Dodo Adventure - Възраждане - Жул Верн

24 юни 2021 четвъртък
От 10:00
До 14:00

Dodo Adventure - Възраждане - Жул Верн

Dodo Adventure е приключенска игра, създадена специално за децата в Додо Академия, а защо не и за техните родители. Очаква ни едно лято, изпълнено с приключения. Ще преминем през четири различни исторически епохи: ще се докоснем до древни цивилизации, ще се върнем назад във времето, за да опознаем Средновековието и Възраждането, ще се потопим в Модерните времена, за да научим нови интересни неща, разбира се - докато играем.

Всеки четвъртък опознаваме епохата на Възраждането.

В приключенската игра "Наутилус" децата ще се потопят в света на Жул Верн и неговите творения, изпреварващи своето време. Повече ще научите от Приключенския дневник, в който също се крият игри и предизвикателства.

Въпрос: Какво се крие зад името Наутилус?

Можете да оставите вашите отговори като коментар до края на месец юни. Всеки верен отговор ви носи 1 точка, която ще бъде прибавена към вашия персонален powwow актив. Първият от вас, който остави коментар с верен отговор ще получи Бонус точка. Ако въпросът ви затруднява, питайте децата от Додо Академия. Те знаят верния отговор!

И не забравяйте, че за да оставите коментар е необходимо да сте логнати с персоналния си акаунт за www.powwow.bg.

Додо Библиотеката ще ни представи фантастичните книги на Жул Верн и ще ни докаже как въображението и фантазията раждат образи, които понякога се превръщат в реалност.