КИК БОКС /ВЪЗРАСТНИ

09 май 2022 понеделник
От 18:15
До 19:15
Минимален брой участници: 1
Максимален брой участници: 10
Присъедини се до: 09 май 2022 17:15
Кик бокс е боен спорт основан на удари с ръцете и краката. В него са позволени всички удари с ръце, познати от бокса. С краката изпълняваме всички удари познати от каратето и таекуон-до-то. Също така много муай-тай техники се прилагат и при този спорт.

Тренировките се изпълняват в непрекъснато движение, подобно на кардио. Работят върху всички групи мускули и въздействат благоприятно на цялостното здраве. Освен горенето на калории и намаляване на мазнините, добавена стойност тренировките по кик бок са: учене на дисциплина, изграждане на доверие, както и научаване на техните на самозащита. 

Кик бокс тренировките за възрастни ще се провеждат от Георги Йорданов. Георги се занимава с карате киокушин над 10 години, а по настоящем е студент във ВТУ, специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание“. Той е многократен държавен  шампион, вицеевропейски шампион и световен бронзов медалист по карате киокушин. 

Тренировките ще се провеждат в Бойна зала на Крафтмагнет, всеки понеделник и сряда от 18:15 до 19:15ч.

Задължително е предварително присъединяване към събитието в сайта powwow.bg! 


Ако желаете да се присъедините към нашите тренировки в спортен център Крафтмагнет е необходимо да станете клубен член Powwow Body&Culture на Powwow club. 

Повече за клубното членство и цената на месечният абонамент ще намерите в Клубно членство.