Виняса Флоу с Jason Anderson

29 септември 2022 четвъртък
От 17:15
До 18:15
Минимален брой участници: 1
Максимален брой участници: 8
Присъедини се до: 29 септември 2022 16:15

Водени от ритъма на вашата прана (дихателен поток) позите ще преливат от една в друга, през различни категории, използвайки Виняса  или Поздрав към слънцето. Това флуидно пътуване ще бъде съпроводено от  Lo-Fi хип хоп звуци докато се движите и ще допринесе за премахване на сковаността, раздвижване и подобрена гъвкавост на цялото тяло. Практиката спомага за изграждане на сила в горната част на тялото и корема, повишаване на баланса и концетрацията. Класовете ще завършват с медитация водена от вашата прана. 

Практиката е моделирана и подходяща за начинаещи и напреднали.

Класовете ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 17:15 ч. в спортен център Крафтмагнет, ул. Ниш 3.

Задължително е предварително присъединяване към събитието! 

Всеки желаещ може да дойде и да участва в безплатна пробна практика.


След като се оттегля от професионалния баскетбол, Jason Anderson практикува   и преподава йога също професионално повече от 10 години, с последователност и страст към тази трансформираща форма на изкуство. Неговият дългогодишен опит включва 300 часа обучение на Prana Flow с Шива Реа, 500 ERYT сертификат (Experience Registered Yoga Teacher), участия във фестивали   по йога по целия свят, ритрити, семинари, публични и индивидуални класове с известни личности като Нина Добрев, Иън Сомърхолдър, Колин Фарел, Джулиан Хаф и Дерек Хаф.  

"Разбирам,   че йога е пътешествие с медитация, свидетелствано от Чистото  осъзнаване и водено от интимна връзка и отдаване на потока на моята жизнена сила  или потока на дишането. Водя концептуални практики, съчетаващи сила и финес, които ви подтикват да премахнете това, което пречи, за да можете ясно да видите, почувствате и осъзнаете своето величие."- Jason Anderson   


Ако желаете да се присъедини към нашите тренировки в спортен център Крафтмагнет е необходимо да станете клубен член Powwow Body&Culture на Powwow club. 

Повече за клубното членство и цената на месечния абонамент ще намерите в Клубно членство.