"Приказна Коледа" 2022

11 декември 2022 неделя
От 08:00
До 23:55

Благотворителна кампания "Приказна Коледа" 2022

Спазваме традицията и за 5-та поредна година стартираме благотворителната кампания "Приказна Коледа" 2022. Оригиналните и функционални коледни картички, ръчно изработени заедно с децата в Додо Академия, носят в себе си скрити послания. /Повече за тях четете в поредицата 7-те еко / арт елемента, която ще откриете в блога на Powwow Club./

Каква е нашата кауза?

По традиция, благотворителната кампания "Приказна Коледа" е насочена, както към насърчаване на четенето от най-ранна детска възраст, към повишаване на общуването между деца и родители, но и към опазване на природата.

Следвайки концепцията на Powwow Club, дизайнът на коледната картичка е основан на синергията - едно неспирно преплитане и взаимодействие между различни елементи. Всеки детайл е съвършен и има своята конкретна функция за изграждането на нашето послание. Защото творчеството, креативността, грижата за природата и знанието винаги са заемали важна частот живота в Додо Академия и Powwow Club.

Ръчно изработените от нас коледни картички са своеобразни природни картини, изцяло сътворени от естествени материали: листа от гинко, превърнали се в пеперуди, бамбук от терасата на Cybar с преплетена 100 % естествена вълнена прежда, ръчно рециклирана в Додо Академия хартия със семена, която при засаждане ще зарадва всеки с красиви невенчета.

Със събраните дарени средства ще бъдат закупени детски енциклопедии за децата в група "Приятели" на ДГ "Слънчев дом" в гр. Велико Търново.

Препоръчителното минимално дарение за всяка вдъхновяваща картичка с послание е 5 лв.!

Коледните картички от благотворителната кампания "Приказна Коледа" 5 можете да разгледате в "Cybar" в периода 1- 20 декември 2022 г.

Заедно даряваме знание, с грижа за природата!