Summer Powwow

18 август 2019 неделя
Цял ден

Кога?
От 5 до 25 Август.
Къде?
На страхотно място - в село Гостилица.

Второто издание на Summer Powwow е това лято. Именно затова, каним всички, иноватори и тези, които обичат активната почивка! Подкрепяйки нашата идея, може да предадете на мястото част от себе си! Нека превърнем това събитие в невероятен powwow!

НАШИЯТ КЪМПИНГ = ВАШИЯТ КЪМПИНГ

Summer Powwow
е с великолепно местоположение и прекрасни гледки. На къмпинг площите са разположени – еко-душове и тоалетни, огнище за готвене, бар, офис – рецепция, места за игри и отдих, вода, енергия от соларни панели и не на последно място – паркинг.

В Програмата може да добиете представа как ще протича ежедневието ни в къмпинга. Очаквайте също много други дейности и изненади… 

За да научите повече, последвайте ни във Facebook и Instagram!
За теб + приятели + семейство!


Входа на Summer Powwow, за не клубни членове е 10.00лв. Плащайки тази такса, получавате Powwow Culture за един месец, с който може да се насладите на всичко в Summer Powwow и Powwow Club.

Нашите ЧЛЕНОВЕ, обаче ВИНАГИ имат БЕЗПЛАТЕН достъп!
Нещо повече, за всеки клубен член, присъединил се предварително към това събитие, добавяме още един безплатен вход, с който може да доведе приятел. Използвайте бутона Join по-долу и се добавете към събитието, за да гарантирате своето присъствие. Ако искате да доведете приятел, който не е клубен член, просто добавете "+1" в коментарите отдолу.