Organ Trio

31 януари 2020 петък
От 21:00
До 23:45
Максимален брой участници: 80

След като ви запознахме с "орган трио" формата и вие му се насладихте изключително много, решихме да го повторим в програмата на Cybar този месец. А кой знае, може да стане неизменна част от живота на клуба...

За тези, които пропуснаха първото издание - "орган трио" е стандарт в джаз музиката. Тази конфигурация, в най-общия случай, се състои от органист, барабанист, китарист и/или понякога саксофонист. По принцип саксофонистът се прибавя към триото - орган, китара и барабани, или в хода на изпълнението, като ги превръща в квартет.

Този тип формация в джаз музиката е била топ през 50-те и 60-те години. Като база за развитие на общия саунд са ползвали Блус-а. Присъствието на R&B елементи е правило орган триото още по-интересно. Солата и импровизациите са били определящи за “настроение” и характера на инструменталите.

Тази събота ви очаква страхотен саунд и уникални импровизации, в изпълнение е на:
Радослав Тодоров – орган
Румен Попов – китара
Свилен Начев – барабани
Тихомир Кръстев – саксофон

Очакваме ви, петък, 21:00
ВХОД: 5.00 лв


Нашите ЧЛЕНОВЕ, ВИНАГИ имат БЕЗПЛАТЕН достъп до събития!
Нещо повече, за всеки клубен член, присъединил се предварително към това събитие, добавяме още един безплатен вход, с който може да доведе приятел. Използвайте бутона Join по-долу и се добавете към събитието, за да гарантирате своето присъствие. Ако искате да доведете приятел, който не е клубен член, просто добавете "+1" в коментарите отдолу.

Интересувате се как да станете член на Powwow Club? Започнете със своята регистрация сега или научете повече за нашето клубно членство.