За всички пoчитатели и любители на оригиналното звучене от грамофонни плочи.

Този weekend във Велико Търново, Ви предлагаме, 3 различни ивента свързани от една тематика – Грамофона, Плочата и Музиката, защото въпреки напредването на новите технологии, най-добрият носител на звук си остава грамофонната плоча. 

С изключително удоволствие Ви представяме проект  – VINYL ТЪРНОВО WEEKEND!

В петък (17.03.2017) на познатото за почитателите на Vinyl място в града - CYBAR, точно в 18 часа ще се съберат 6 диджей, на едно и също място, в един и същи час. Тук ще станете свидетели на  напълно freestyle изпълнение с импровизации и скречове на живо. 

Събитието е поредица от Continue the  movement. 


На следващият ден от обяд (18.03.2017) ще можете да се докоснете до Vinyl магията по отблизо на Базарът за Грамофонни плочи, благодарение на Vinyl's Homeplace"Soul Searchin'/ Домъ на плочата "Soul  Searchin', където ще намерите голямо разнообразие от плочи. Събитието ще се проведе на Самоводската чаршия, в Арт Бар Хипстеркъдето по-късно ще можете да се насладите на една танцувална вечеринка заедно със DJ Skill зад грамофоните.

VINYL ТЪРНОВО WEEKEND ще завърши с Party в DaDa бар, където зад грамофоните за да представят селекцията си от old school hip-hop music ще Ви очакват Dj Stanchika и Dj Теch-nix.



Хей YО VINYL човече! Очакваме Те!