Пилатес за деца

20 June 2022 Monday
From 4:30 PM
To 5:10 PM
Minimum number of participants: 1
Maximum number of participants: 15
Join until: 20 June 2022 15:30

Мислили ли сте децата ви да тренират пилатес? 

Когато Джоузеф Пилатес разработил своята програма за упражнения, той предвиждал тя да бъде преподавана на деца от най-ранна възраст, за да развиват добри навици за движение. Той искал да види метода пилатес при деца, обучавани в образователни центрове, така че здравословните навици на движение да останат трайно в живота им. Наблюдава се тенденция при децата и младите хора: по-застоял живот и по-малка физическа активност. За сметка на това прекарват повече време в седене и използване на технологии, много често в неправилна поза.

Предлагаме ви да разгледате пилатеса като алтернативен начин за децата да продължат да се движат и да бъдат активни и може би това е най-доброто, което можете да направите за тях!

Пилатес за деца от 4 до 10-годишна възраст ще се провежда всеки понеделник и сряда от 16:30 ч. от Нели Чирпанова (сертифициран инструктор и мама на две деца). 

Тренировките през месец юни са безплатни за всички деца, като с предимство при записването са вече активните клубни членове!


От следващия месец, тренировките са достъпни за деца на активни членове с предплатен Powwow Body & Culture абонамент.


Ако желаете да се присъедините към нашите тренировки в спортен център Крафтмагнет е необходимо да станете клубен член Powwow Body&Culture на Powwow club. 

Повече за клубното членство и цената на месечния абонамент ще намерите в Клубно членство.