Happy Kanga Mums

06 March 2023 Monday
From 9:00 AM
To 10:00 AM
Minimum number of participants: 1
Maximum number of participants: 10
Join until: 06 March 2023 08:00

ТРЕНИРОВКИ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ 

Програмата включва специални упражнения,  които са старателно подбирани и одобрени от акушер-гинеколог.  Упражненията ще ви помогнат да намалите болката в  гърба и кръста,   която е типична за много бременни. Мускулите на гърба ще станат  по-силни, което ще спомогне в износването на бебчето. Чрез  тренировките  ще подобрите настроението и ще се заредите с повече енергия! Ще ви  помогнем да сте по-спокойни, балансирани и лесно да се отпуснете. Не на  последно място е, че тренировките по време на бременност подготвят  тялото за раждането и помагат за по-бързо възстановяване след това.   Всяка бъдеща майка трябва да подхожда с голямо внимание и да слуша  тялото си.  Аз ще съм до вас, за да помагам. 

Консултирайте се с вашия лекар преди започване на програмата!

ТРЕНИРОВКИ ЗА МАМА И БЕБЕ 

Нели е изготвила след родилната  възстановяваща тренировка за мама и бебе, която включва лесни и  ефективни упражнения, които са внимателно подбрани. Те са подходящи за  укрепване, тонизиране и прибиране на правите коремни мускули (диастаза).  Също така ще заздравите тазовото  дъно и ще възстановите цялото тяло.  Програмата предотвратява появата на след родилна депресия. Спомага за  по-добър и пълноценен сън. Облекчава и намалява стреса. 

Ако сте имали нормална бременност и  нормално раждане, можете да започнете отново да тренирате веднага щом се  почувствате готови. Ако сте имали цезарово сечение или други  усложнения, попитайте вашия АГ, кога е безопасно да започнете отново да  тренирате. 

Тренировките се провеждат от Нели Чирпанова (сертифициран инструктор и мама на две деца) всеки понеделник и сряда от 9 до 10ч. 

Необходимо е предварително присъединяване към събитието в сайта powwow.bg! 

Ако желаете да се присъедините към  нашите тренировки в спортен център Крафтмагнет е необходимо да станете  клубен член Powwow Body&Culture на Powwow club. 

Повече за клубното членство и цената на месечният абонамент ще намерите в Клубно членство.