Happy Kanga Mums

05 December 2022 Monday
From 9:00 AM
To 10:00 AM
Minimum number of participants: 1
Maximum number of participants: 8
Join until: 05 December 2022 08:00

ТРЕНИРОВКИ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТ 

Програмата включва специални упражнения, които са старателно подбирани и одобрени от акушер-гинеколог. Упражненията ще ви помагнат да намалите болката в  гърба и кръста,  която е типична за много бременни. Мускулите на гърба ще станат по-силни, което ще спомогне в износването на бебчето. Чрез  тренировките ще подобрите настроението и ще се заредите с повече енергия! Ще ви помогнем да сте по-спокойни, балансирани и лесно да се отпуснете. Не на последно място е, че тренировките по време на бременност подготвят тялото за раждането и помагат за по-бързо  възстановяване след това.  Всяка бъдеща майка трябва да подхожда с голямо внимание и да слуша тялото си.  Аз ще съм до вас, за да помагам. 

Консултирайте се с вашия лекар преди започване на програмата!

ТРЕНИРОВКИ ЗА МАМА И БЕБЕ 

Нели е изготвила следродилната  възстановяваща тренировка за мама и бебе,  която включва лесни и  ефективни упражнения, които са внимателно  подбрани. Те са подходящи за укрепване, тонизиране и прибиране на правите коремни мускули (диастаза).  Също така ще заздравите тазовото  дъно и ще възстановите цялото тяло. Програмата предотвратява появата на  следродилна депресия. Спомага за по-добър и пълноценен сън. Облекчава и намалява стреса. 

Ако сте имали нормална бременност и нормално раждане, можете да започнете отново да тренирате веднага щом се   почувствате готови. Ако сте имали цезарово сечение или други усложнения, попитайте вашия АГ, кога е безопасно да започнете отново да тренирате. 

Тренировките се провеждат от Нели Чирпанова (сертифициран инструктор и мама на две деца) всеки понеделник и сряда от 9 до 10ч. 

Необходимо е предварително присъединяване към събитието в сайта powwow.bg! 


Ако желаете да се присъедините към нашите тренировки в спортен център Крафтмагнет е необходимо да станете клубен член Powwow Body&Culture на Powwow club. 

Повече за клубното членство и цената на месечният абонамент ще намерите в Клубно членство.