Арома пилатес

22 December 2022 Thursday
From 8:45 AM
To 9:45 AM
Minimum number of participants: 1
Maximum number of participants: 8
Join until: 22 December 2022 07:45

Наслаждавайте се на времето, което отделяте за себе си, чрез тренировките. Движете се с удоволствие и благодарност към този момент. Усещайте всеки мускул в тялото...

  • Що е то Арома ПИЛАТЕС? Комбинация между ароматерапията и пилатес, която отлично спомага да постигнем  равновесие, хармонично развитие не само на тялото, но и на душата.
  • Защо да изберете Арома ПИЛАТЕС? Проправя път към физическото и умственото здраве, развивате силно и  издръжливо тяло (стойка, мобилност, гъвкавост и издръжливост). Тази комбинация двойно спомага за уравновесяването на мислите, дарява ви с  душевен мир, спокойствие и хармония. Освобождавате напрежението, негативната енергия и умората. Всеки овладява метода в собствен темп. 
  • Какво ни дава Арома ПИЛАТЕС? Самоувереност * Самосъзнание * Самоконтрол * Красиви тела

Тренировката може да се практикува успешно от атлети, танцьори, в рехабилитацията и кинезитерапията, при жени - преди и след раждане, при възрастни хора и  др. Така пилатес се грижи за всички, от начинаещи до напреднали и активно спортуващи.

Тренировките  ще се провеждат всеки вторник от 8:45ч. и от 18:45ч., и четвъртък от  8:45ч., от Нели Чирпанова - сертифициран пилатес инструктор.  

Необходимо е предварително присъединяване към събитието в сайта powwow.bg! 


Ако желаете да се присъедините към нашите тренировки в спортен център  Крафтмагнет е необходимо да станете клубен член Powwow Body&Culture  на Powwow club. 

Повече за клубното членство и цената на месечният абонамент ще намерите в Клубно членство.