Nightwish Acoustic

31 October 2020 Saturday
From 9:00 PM
To 11:00 PM
Maximum number of participants: 17

Няма да пропуснем да отбележим Хелоуин. Тази година този ден ще бъде по-специален. Освен с интересните костюми, тикви и маски ще се насладим и на тематичен концерт!

Nightwish Acoustic live music @ Cybar! На 31.10.2020 в 21:00 ч., на сцената ще се качат три дами, които ще ни пренесат в звуците на тази симфонична/пауър метал група в акустичен вариант. 

В нощта на Хелоуин ще чуем 'Walking in the air", "Sleeping sun", "Deep silent complete", "Nemo" и други парчета в аранжимент и изпълнение от:

Tsurita - вокал и китара

Надежда Борисова - флейта 

Пенка Величкова - виолончело  


Туомас Холопайнен, автор на всички авторски текстове и композитор на музиката, казва, че до голяма степен той се вдъхновява от филмовата музика. Песни като „Beauty and the Beast“ и „Ghost Love Score“ са пример за това.


Не забравяйте, че Cybar работи само за клубни членове и  поради  ограничения капацитет трябва да се присъедините предварително към събитията, за да запазите своето място. 

Не забравяйте да носите своите маски, когато се придвижвате във всички закрити пространства на сградата или когато не можете да осигурите физическа дистанция между вас и останалите, вън на терасата. Грижете се както за своето здраве, така и за това на останалите клубни членове.

Благодарим за помощта на всички!