kraftmagnet

За CYBAR

Cybar е нашият бар и „база“ на всичко случващо се в пространство с автентична атмосфера и култура. Тук ще намериш цялото налично оборудване, за да се откъснеш от ежедневието и да се насладиш на добра музика и качествени питиета. Cybar е на самообслужване, а екипът ни насърчава онлайн поръчване и офлайн общуване.

Cybar e разделен на няколко зони предлагащи различни дейности.

Бар и тераса за консумация на домашно приготвени храни и най-различни напитки в комбинация на концерти на живо, различни партита или добре подбран музикален плейлист.

Party library е зона за консумиране в уединена среда, място за организирани културни мероприятия и социални събития в тесен кръг.

Gaming station и „Backstage” Gaming room е обогатената ни зона за гейминг, настолни игри, семейни игри, PlayStation и други „машини“ за пълно удовлетворение на игровите нужди. Ползването на тази зона е в рамките на 2 часа на ден и само и единственото за Powwow клубни членове.

За повече информация относно събитията в бара следете нашия календар. Всичките настолни, PC игри и игри за PlayStation, които може да ползвате в клуба ще ги видите в този списък с игри.

За да ползвате пълният набор от услуги на Cybar се нуждаете от Powwow клубно членство и резервация на вашето място. Ставайки клубни членове получавате отстъпка в цените на бара, безплатен достъп до различни събития и други интересни преференции.

Научете повече за клубно членство в Powwow Club.

Картографски данни ©2018 Google

Контакти

CYBAR / ул. Ниш 3
5000 Велико Търново / България
За контакти и въпроси
 cybar@powwow.bg
 +359 893 506 105
Работно време - CYBAR
Понеделник - Четвъртък 07:30 - 23:00
Петък 07:30 - 24:00
Събота 10:00 - 23:00
Неделя 10:00 - 22:00