Какво е Powwow club?

Powwow Club е уникален клуб със собствена култура.

Нашата интерактивна среда, креативна атмосфера и място са за всеки приятен човек, които иска да бъдe част от общност, търси реално общуване, забавление, сигурност и спокойствие.

При нас откриваш “всичко под един покрив” - бар, игротека с конзолни и настолни игри, спортен център и кинезитерапия, детска занималня, библиотека, блог, работилница за щури идеи, музикално студио и академия.

Ние осигуряваме пространства, в които различни хора пресичат пътищата си и в реално общуване създават нови човешки синергии.

В Powwow Club се отнасяме с уважение и се грижим един за друг. Срещаме интересни хора и създаваме приятелства.

Powwow Club e ексклузивен клуб. Добре дошъл.

CYBAR
CYBAR
Работно време

Понеделник - Петък 07:00 - 23:00
Събота - Неделя 10:00 - 22:00

KRAFTMAGNET gym
KRAFTMAGNET gym
Работно време

Пон. - Пет. 07:00 - 21:00
Съб. - Нед. 10:00 - 20:00

ДОДО Академия
ДОДО Академия
Работно време

Пон. - Пет. 07:30 - 19:00
Събота, Неделя 10:00 - 14:00

Библиотека
Библиотека
Работно време

Потърсете екипа на Додо Академия или пишете на електронен адрес - library@powwow.bg

Baseband
Baseband
Работно време

Потърсете екипа на Baseband или пишете на електронен адрес baseband@powwow.bg

Basemind
Basemind
Работно време

Потърсете екипа на Basemind или пишете на електронен адрес basemind@powwow.bg

Cybartech
Cybartech
Работно време

Потърсете екипа на Cybartech или пишете на електронен адрес info@powwow.bg

Блог
Блог
Работно време

Потърсете екипа на Powwow Club или пишете на електронен адрес info@powwow.bg

background

стани клубен член и ползвай нашите отстъпки

повече информация за клубното членство може да намерите тук

Актуална информация

 • Оставаме ONline и след 1-ви април 01/04/2021 15:55

  Скъпи клубни членове,

  Въпреки отпускането на мерките за заведения и спортни центрове, ние продължаваме да смятаме, че все още не е дошъл момента да отворим клуба! Powwow club не иска да поставя в риск здравето на нито един клубен член или човек от екипа си..

  Докато се срещнем OFFline на по бира, Sunday brunch или просто на "плаж", следете ни ONline и участвайте активно в нашите игри и печелете от страхотните ни награди!

  До скоро!

 • Powwow остава виртуален и след 1-и март 01/03/2021 07:48

  Скъпи членове на Powwow клуб,

  Честита Баба Марта на всички вас и вашите близки!

  Настоящото време на пандемия е трудно за всички, променяйки нашите любими навици или препятствайки моментите, които отделяме за лично удоволствие. Всички обичаме времето прекарано на терасата-плаж в Cybar или пред настолните игри с хубава музика, добри приятели и идеалното питие. Затварянето на заведения, спортни центрове и други обществени места и събирания създава проблеми на всички, които обичат да имат своя редовен социален живот с приятели.

  Измина твърде дълго време и сега излезе новината, че затварянето се отменя от 1-и март 2021 г. - публично обявено на фона на информация за рекорден брой новозаразени хора и още по-строги ограничения на обществения живот в други европейски страни. Здравето и това да се чувстват добре всички наши клубни членове и приятели, респективно вашите семейства и близки, винаги е било задача номер едно пред екипа на Powwow! Поради тази причина считаме, че все още не е дошло времето да отворим клуба - не искаме да поставяме под риск здравето дори и на един клубен член или един човек от екипа ни. Вярваме, че ни разбирате и заедно ще дочакаме истинското отваряне на Powwow клуб!

  Ние използваме това време ефективно, за да бъдем готови за истинското реално отваряне - с нови пространства и нови неща за правене! Парти библиотека, място за кино, игри и виртуална реалност, нови тренировки в спортния център и доре работим по собствена бира за бара!

  Най-доброто предстои и ние сме нетърпеливи да го споделим отново с вас! Междувременно останете с нас онлайн, следвайте нашите виртуални събития в календара на Powwow.BG - игри, въпроси, забавна информация или пък слушайте нашите радиопредавания. Останете на вълните на Powwow и бъдете готови!

Картографски данни ©2018 Google

Контакти

POWWOW / ул. Ниш 3
5000 Велико Търново / България
За контакти и въпроси
 info@powwow.bg
 +359 893 506 406
Top