Контрол върху бариерата се предоставя на всички активни клубни членове с одобрена заявка за ползване на паркинга.

Бариерата може да бъде вдигана с помощта на Вашата клубна карта или чрез мобилния Ви телефон от сайта www.powwow.bg

Отварянето на бариерата с клубна карта или чип е възможно, но може да бъде неудобно, тъй като вероятно ще се наложи да слезете от Вашия автомобил, за да поднесете картата или чипа си до четеца на бариерата.

Бариерата е настроена след като се вдигне да Ви даде достатъчно време да се върнете в автомобила си и да преминете.

Далеч по комфортно е дистанционното отваряне на бариерата през сайта www.powwow.bg. За да използвате възможността за дистанционно отваряне е необходимо да влезете в сайта през мобилния си телефон с Вашето потребителско име и парола в удобно за Вас време, например докато сте вкъщи.

При това влизане в сайта и зареждане на страницата “Бариера за паркиране” се генерира уникален потребителски код, който е Вашият персонален електронен ключ за вдигане на бариерата. След като веднъж е генериран, той се запазва в паметта на Вашия телефон и за последващото му използване не е необходимо да сте логнат. Страницата за отваряне на бариерата е достъпна от главното меню на сайта, без нужда от въвеждане на потребителско име и парола.

Важно е да се запомни, че ако имате практика да изчиствате от браузъра на Вашия телефон кеширано съдържание, Вашият ключ ще бъде изтрит и за да го получите отново, трябва да влезете отново в сайта през телефона си и да въведете потребителско име и парола.

За да отваряте бариерата чрез Вашия телефон е необходимо телефонът да е свързан към интернет и да натиснете бутона "Отворете бариерата за паркиране" в горната част на тази страница.

Бариерата има датчик за препятствия и не бива да се притеснявате, че Вие или автобилът Ви ще бъдете ударени в случай, че се забавите с преминаването.