kraftmagnet

За kraftmagnet

Kraftmаgnet е зоната за спорт и релаксация. Спортните пространства на Powwow club са уютни и чисти. При нас ще срещнете много позитивизъм, лично отношение и подкрепа, за да изглеждате добре и заредени с енергия.

Kraftmаgnet разполага със зала за фитнес и бойна зала. Спортният център предлага фитнес тренировки и групови тренировки в различни спортове.

Всеки любопитен и желаещ да разбере повече за нас и нашия спортен център, има право да направи безплатно посещение на Kraftmagnet, след като се свърже с нас, чрез обявените контакти и попълни заявка за пробна тренировка на място, при нашите фитнес инструктори.

За да ползвате услугите на спортен център Kraftmagnet се нуждаете от Powwow клубно членство.

Клубните членове ползващи месечен абонамент Powwow Culture получават 2 безплатни посещения на фитнес залата или групови тренировки.

Клубните членове ползващи месечен абонамент Powwow Body & Culture получават неограничен брой посещения на фитнес залата или груповите тренировки след предварителна резервация и при наличие на свободни места. Kонсултацията с нашите треньори и изготвяне на индивидуална тренировъчна програма е безплатна.

Използването на услугите на Kraftmagnet се извършва след резервация на сьответната зала или присъединяване в събитието на груповата тренировка. Всички тренировки за месеца или ексклузивни спортни събития се обявяват предварително в нашия календар.

С доброволното си присъствие, всеки посетител на спортен център Kraftmagnet, се съгласява да спазва Правилника за вътрешния ред.

Ние държим на здравето на нашите клубни членове и техните деца!

Научете повече за клубно членство в Powwow club.

Картографски данни ©2018 Google

Контакти

KRAFTMAGNET gym / ул. Ниш 3
5000 Велико Търново / България
За контакти и въпроси
 kraftmagnet@powwow.bg
 +359 893 506 406
Работно време - KRAFTMAGNET gym
Понеделник - Петък 08:00 - 20:30
Събота 10:00 - 20:00
Неделя 10:00 - 20:00