kraftmagnet

За kraftmagnet

Kraftmаgnet е зоната за спорт и релаксация. Спортните пространства на Powwow club са уютни, топли и чисти. При нас ще срещнете много позитивизъм, лично отношение и подкрепа, за да изглеждате добре и заредени с енергия.

Kraftmаgnet разполага със зала за фитнес и вдигане на тежести и бойна зала.

Kraftmagnet предлага фитнес тренировки, индивидуални или групови тренировки с инструктори, в различни спортове: бокс за аматъори, табата, кондиционни тренировки и др.

Всеки любопитен и желаещ да разбере повече за нас и нашия спортен център, има право да направи безплатно посещение на Kraftmagnet, след като попълни заявка за пробна тренировка на място, при нашите фитнес инструктори.

Може да разгледате всички тренировки за месеца в нашия календар, а ако сте наш клубен член да си запазите място, като предварително се присъедините в събитието на сайта. Запазването на място за дадена тренировка е на принципа „който превари той завари“.

С доброволното си присъствие, всеки посетител на спортен център Kraftmagnet, се съгласява да спазва Правилника за вътрешния ред.

За да ползвате услугите на спортен център Kraftmagnet се нуждаете от Powwow Body & Culture клубно членство. За ваше удобство Powwow club предлага да оставите вашето дете (от 5 до 12г.) в детска занималня Додо Академия по време на вашата тренировка в Kraftmagnet. Максимална продължителност на престоя е 2 часа.

За да заявите вашето желание, вашето дете да посещава Додо Академия, докато вие тренирате в Kraftmagnet, моля попълнете еднократно следното заявление... Повече, как да се възползвате от тази услуга, може да прочетете, тук.

Ние държим на здравето на нашите клубни членове и техните деца!

Научете повече за клубно членство в Powwow club.

Картографски данни ©2018 Google

Контакти

KRAFTMAGNET gym / ул. Ниш 3
5000 Велико Търново / България
За контакти и въпроси
 kraftmagnet@powwow.bg
 +359 893 506 406
Работно време - KRAFTMAGNET gym
Понеделник - Петък 07:00 - 21:00
Събота 10:00 - 20:00
Неделя 10:00 - 20:00
Top