Политика за обработка на личните ви данни

*Настоящата Политика е валидна за Вас независимо от начина, по който осъществявате достъп до нашия уебсайт, съответно обхваща всяко устройство, чрез което влизате в уебсайта (чрез телефон, таблет, компютър и т.н.).

Моля, имайте предвид, че ние няма да събираме съзнателно информация от лице под 16-годишна възраст. Ако сте на възраст под 16 години, не трябва да използвате този уебсайт или да ни предоставяте лични данни.

Ако не сте съгласни с тази Политика и не искате Вашите лични данни да бъдат използвани, както е описано подробно тук, не трябва да продължавате да използвате нашия уебсайт и да ни предоставяте личните си данни.

1. Powwow Club e собственост на Осцеола ЕООД. Осцеола ЕООД е Администратор на лични данни със седалище гр. Велико Търново, ул. Ниш 3 и ЕИК 104637020.

2. Предоставянето на вашите лични данни е необходимо за изпълняване на договорните отношение с Powwow Club.

3. Осцеола ЕООД набира, обработва и съхранява вашите лични данни по време на използването на нашите търговски услуги.

4. Събраните данни се използват:

  1. За създаване на Ваш личен акаунт на уебсайта ни www.powwow.bg;

  2. За установяване на връзка с вас по телефон, имейл, за изпращане на кореспонденция и подобни;

  3. За да ви държим в течение относно най-новите ни продукти и предстоящи събития, за да подобряваме и усъвършенстваме нашите услуги.

5. Личните Ви данни се съхраняват за срок от 1 година, след което биват актуализирани/изтривани.

6. Осцеола ЕООД взима предпазни мерки – включващи административни, технически и физически мерки – за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

7. Нашата политика за използване на “бисквитки” е част от настоящата Политика, подробности за нея можете да намерите на http://www.powwow.bg/cookies.

8. Когато публикувате в нашия форум или нашите страници в социалните мрежи, личната информация, която споделяте, е видима за други потребители и може да бъде четена, събирана или използвана от тях. Вие носите отговорност за личната информация, която изберете да предоставите в тези случаи.

9. Личните данни не се предоставят и разкриват на трети лица извън Осцеола ЕООД. Личните данни, събрани на уебсайта, могат да бъдат споделяни, оповестявани или обработвани от нашия персонал само и единствено за целите посочени по-горе и за упражняване на договорните услуги, подписвайки споразуменията с Осцеола ЕООД.

10. Личните данни обработвани от Осцеола ЕООД не се предават в други страни.

11. Ние Ви предлагаме правото да контролирате дали да получавате електронни бюлетини. Ако решите да се откажете от абонамента за електронния бюлетин постоянно и във всеки момент, можете да се откажете безплатно и лесно, като кликнете върху връзката “Ако не желаете да получавате такива имейли, моля, кликнете, за да прекратите абонамента”, който се появява в електронните бюлетини, които Ви изпращаме редовно или като изпратите заявление до info@powwow.bg с Вашия имейл адрес за членство.

12. Вие имате право на достъп, коригиране, възражение за обработване и изтриване на вашите лични данни след подаване на писмено заявление до Администратора на лични данни (информация за начина на процедурата за достъп до тези права, както и други въпроси свръзани със защитата на вашите лични данни ще намерите след запитване на имейл security@osceola.de).

13. При нередности относно вашите лични данни или съмнения за сигурността, моля незабавно информирайте на имейл security@osceola.de.

14. Възможно е периодично да актуализираме нашата Политика за защита на личните данни. При промяна в настоящата политика, на уебсайта ни ще бъде публикувано съобщение, както и актуализираната Политика за защита на личните данни.