FAQs

 • 1. Какво е това предложение с клубното членство?

  POWWOW предлага специални услуги и продукти на своите лоялни и редовни клиенти. Нашите различни клубни предложения, дават възможност за преживяване, пригодено според индивидуалните нужди. Освен това, нашите редовни посетители получават качествени продукти и обслужване за по-малко пари.

 • 2. Кой може да кандидатсва за POWWOW членство?

  Всеки който харесва да прекарва време в клуб POWWOW!

 • 3. Защо трябва да зареждам пари в клубната си сметка?

  Само когато използваш средства от клубната си сметка, получаваш достъп до намаленията на продуктите от менюто. Ако плащаш в брой на бара, ще получиш продуктите на тяхната редовна цена.

 • 4. Статус: Неактивен - какво се случва със заредените ми средства когато вече не съм клубен член?

  Ако ти изтече клубното членство и повече не искаш да бъдеш клубен член, твоите депозирани средства са все още на разположение. Тези средства не могат да бъдат възстановени, могат само да бъдат похарчени на бара (онлайн поръчването е неактивно) за продукти, предлагани в менюто. Продуктите в този случай се продават на редовни (ненамалени) цени. Когато потребител е с изтекло клубно членство и статусът му е неактивен, той/тя може да си погаси задълженията по сметката и да зареди нови средства.

 • 5. Какво представлява този кредитен лимит и защо трябва да го плащам?

  Кредитният лимит не е безплатна консумация. Той позволява на клубния член да продължи да поръчва когато средствата в клубната сметка са изчерпани. Всички клубни членове имат фиксиран кредитен лимит от 10 лева, асоцииран с техните клубни сметки.

  Например, предплатили (заредили) сте 20 лв. във вашата клубна сметка (карта, чип) – консумирате до момент, в който са ви останали 0.80 лв. налични, но искате да си поръчате още продукти на стойност 5 лв. При тази ситуация плащате 0.80 лв. дебит, а останалите 4.20 лв. отиват на кредит (отложено плащане) към сметката ви. Съответно, може да повторите поръчката на стойност 5лв. и това ще направи сумата по кредита ви 9.20 лв. Ако при тази ситуация (9.20 лв. на кредит) искате да имате по сметката положителен баланс от 20 лв. отново ще трябва да заплатите 29.20 лв. (9.20 лв. за погасяване на кредита + 20 лв. за достигане на желания положителен баланс);

 • 6. Платих за POWWOW CULTURE клубно членство, но искам да го ъпгрейдна на POWWOW BODY & CULTURE. Как да направя това?

  За преминаване към членство от по-горна категория се взема под внимание срока на текущото членство. До 15 (петнадесет) дена от началото на текущия абонамент, сумата за преминаване към по-горна категория членство се доплаща, след петнадесетия ден – месечната такса за по-горно членство се заплаща в пълен размер.

 • 7. Мога ли да получа допълнителна клубна карта, която да дам на детето си за да посещава KRAFTMAGNET?

  Да, можете. Нашите POWWOW BODY & CULTURE клубни членове могат да получат допълнителна клубна карта, която да се ползва от тяхното дете. За пълна информация, моля прочетете нашия Клубния Устав

 • 8. Мога ли да използвам паркинг за клубни членове?

  Да, можете. За целта трябва да сте клубен член, платил клубния си абонамент за текущия месец. Необходимо е да сте въвели регистрационния номер на Вашия автомобил в съответното полето, което се намира в страницата за настройки на Вашия профил.