background

твоята клубна карта

е на няколко клика разстояние

Клубно членство

Powwow Club e перфектното място за всеки, който желае да бъде част от Ексклузивен социален клуб.

Заплащане на членски абонамент

След одобряване на кандидатурата се пристъпва към заплащане на членски абонамент на бара. Екземпляр от касов бон и подписана кандидатура остават при бармана, след което се активира клубният статус. Това се извършва от 09:00 до 19:00 часа на същия ден или в рамките на следващият работен ден. Клиентът получава карта с чип, с която се идентифицира като клубен член. Веднъж създаден, личният ти профил може да бъде променян и допълван от теб. Първата клубна карта се издава безплатно, а при загуба се издава нова карта срещу сумата от 5 лв. с ДДС.

* Членския абонамент е месечен и се засича от датата на плащане на членския внос. Всеки клубен член може да прекрати членството си по всяко време без предизвестие, но Powwow Club не възстановява платени или заредени в клубната карта средства. Парите по сметката могат да бъдат използвани в бара по редовни цени. 

Ставайки клубен член получаваш:

 1. Клубна карта
  • с достъп до всички пространства на клуба;
  • безконтактно плащане в бара;
  • ексклузивни услуги и преференциални цени;
 2. Персонален виртуален акаунт
  • персонален акаунт – за резервиране на различните пространства и участия в събития;
  • лична клубна сметка – чрез която можеш да зареждаш, следиш и плащаш в клуба;
  • възможност за нотификации;
 3. Сигурност
  • ограничен достъп – Клубът работи само за клубни членове и техните приятели;
  • пространствата /услугите са достъпни след предварителна резервация;
  • държим на дискретността и всички клубни членове имат равни права;
 4. Уютни и чисти пространства
  • поддържаме високи хигиенни стандарти;
  • държим на безопасността и благосъстоянието на нашите клубни членове;

Клубни правила:

 1. Цел: Да предоставим интерактивна среда и творческа атмосфера за всеки, който иска да бъде част от общност и търси комуникация, забавление, сигурност и спокойствие.
 2. Членове: Нашите членове са различни хора, над 16 години. Те са готини, любопитни, отговорни и споделят общи ценности.
 3. Достъп: Нашите пространства са ограничени. Членовете на клуба имат достъп до различните пространства след резервиране на място в онлайн резервационната платформа. Всеки член може да доведе приятел, който не е член на клуба, след като ни уведомите за това в резервацията си.
  Cybar е на самообслужване. Когато поръчате храна и напитки, ще получите известие за взимане на поръчката от бара.
 4. Поведение: Бъдете социални, дръжте се по начин, който не вреди на комфорта и безопасността на другите посетители и служители в клуба. Децата на членовете на клуба са винаги добре дошли, когато са придружени от родител/настойник. Поведението на децата е отговорност на техните родители!

Разбери повече за видовете клубни членства и ексклузивни услуги

 • POWWOW CULTURE

  Powwow Culture е базово членско предложение.


  Месечна такса: 10 лева.


  С клубен абонамент Powwow Culture получаваш:

  • Достъп до всички клубни пространства и услуги с предварителна резервация;
  • Използване на гейминг станциите за максимум 2 часа на ден;
  • Използване на системата за присъединяване към събития и запазване на място;
  • Достъп до екслузивните Powwow club услуги и ползването им на клубни цени.

  *POWWOW си запазва правото за промяна в условията за ползване на клубно членство. Клиентите своевременно ще бъдат уведомени по e-mail и чрез информация на сайта www.powwow.bg!

 • ексклузивни powwow услуги

  Додо Академия

  Додо Академия е екслузивна услуга за наши доверени членове, която се предлага по преценка на ръководството на Powwow Клуб.


  Повече информация вижте в раздел Додо Академия.


  Kraftmagnet

  Kraftmagnet е зоната за спорт и релаксация.

  Повече за условията, цените и възможностите за ползване на спортните пространства вижте в раздел Kraftmagnet.

  *POWWOW си запазва правото за промяна в условията за ползване на клубно членство. Клиентите своевременно ще бъдат уведомени по e-mail и чрез информация на сайта www.powwow.bg!

 • Регистрация

  За да станеш клубен член е необходимо да попълниш нашата регистрационна форма и да следваш стъпките, необходими за създаването на клубен профил. При завършването на регистрацията, ти вече имаш собствено потребителско име и парола за достъп до клубния си профил.

  регистрационна форма

  Подписване и подаване на клубна кандидатура

  След получаването на потвърждаващ мейл, е необходимо да дойдеш до административния център на клуба, който се намира във Велико Търново, улица Ниш № 3, и да подпишеш членската кандидатура, с която потвърждаваш твоето съгласие с Клубния Устав. Всеки посетител между 16 и 18 години, желаещ да стане член на клуба, освен регистрация и подписана членска кандидатура следва да има и декларация за съгласие за членство от родител. Декларацията може да се получи от бара и следва да се подпише от родителя на място. При подаване на кандидатурата се показва документ за самоличност или шофьорска книжка с цел потвръждаване на самоличността.

  Избор на членство и заплащане на членски абонамент

  След одобряване на кандидатурата се пристъпва към избиране и заплащане на членски абонамент на бара. Екземпляр от касов бон и подписана кандидатура остават при бармана, след което се активира клубният статус. Това се извършва от 09:00 до 19:00 часа на същия ден или в рамките на следващият работен ден. Клиентът получава карта с чип, с която се идентифицира като клубен член. Веднъж създаден, личният ти профил може да бъде променян и допълван от теб. Първата клубна карта се издава безплатно, а при загуба се издава нова карта срещу сумата от 5 лв. с ДДС. Картата дава достъп до заявените услуги в зависимост от предплатеният клубен абонамент.


  * Членските абонаменти са месечни и се засичат от датата на плащане на членския внос. Всеки клубен член може да прекрати членството си по всяко време без предизвестие, но Powwow Club не възстановява платени или заредени в клубната карта средства. Парите по сметката могат да бъдат използвани в бара по редовни цени.

  Допълнителни споразумения

  Всеки клубен член, който иска да ползва геймърските станции, да посети KRAFTMAGNET или да ползва детска занималня Додо Академия, трябва да прочете и/или подпише следните споразумения:

  Клубен Устав

  Правила за резервации

  Споразумение: Приемливо използване на игралното оборудване

  POWWOW Библиотека: Споразумение за приемливо ползване

  Додо Академия: Вътрешен правилник

  Клубна сметка

  Всеки клубен член има лична клубна сметка, която е асоциирана с профила на потребителя и с предоставената карта (чип). Препоръчително е клубни членове да не закупуват продукти с отстъпка на клиенти, които не са клубни членове.

  Зареждане на клубна сметка (клубна карта, чип)

  Зареждането на (вкарването на средства в) клубната сметка се извършва в CYBAR на бара. Всеки клубен член може да зареди своята клубна сметка като избере сума не помалка от 5 лева и я плати на бармана. В замяна получава касов бон и парите се превеждат в клубната сметка на момента, и са на разположение за ползване веднага. Заредени средства по клубна сметка не могат да бъдат възстановени – могат само да бъдат изразходени за продукти и услуги, предлагани от клуб POWWOW  (дори и след изтичане на клубното членство).

  Резервации и оборудване

  Всички клубни членове трябва да имат предвид, че оборудването и терена на клуб POWWOW са за споделено ползване. Това означава, че важи правилото "Кой превари, той завари."