background

твоята клубна карта

е на няколко клика разстояние

Клубно членство

Powwow Club е уникален клуб със собствена култура!

Нашата интерактивна среда, креативна атмосфера и място са за всеки приятен човек, който иска да бъде част от общност, търсещ реално общуване, забавление, сигурност и спокойствие.

Клубното членство е начина, чрез който ти ставаш част от това ексклузивно място!

Ако обичаш да си част от общност и можеш да спазваш правила,
Ако си готин, любопитен и отговорен,
Ако харесваш и разбираш всичко това,
ТИ СИ ЧАСТ ОТ POWWOW CLUB

Клубното членство в Powwow Club дава редица страхотни възможности, като:

 • да създаваш нови контакти и приятелства
 • да посещаваш всичките ни събития безплатно
 • да водиш на събития свой приятел, също безплатно
 • да купуваш продукти на бара с отстъпка – клубна цена
 • да се възползваш от ексклузивни услуги и специални клубни предложения
 • да играеш на нашите игрови станции
 • да предлагаш и да получаваш допълнителна помощ за реализиране на хубави идеи и събития.

Разбери повече за видовете клубни членства и ексклузивни услуги

 • Powwow Culture

  Клубно членство Powwow Culture е нашето базово членско предложение.


  Месечна такса: 10 лева.


  С клубно членство Powwow Culture получаваш:

  • ползване на клубните цени за всички продукти предлагани в Cybar, чрез клубната карта (чип), с която плащаш безконтактно на бара;
  • с клубната карта получаваш лична клубна сметка, която можеш да зареждаш на място и следиш он-лайн;
  • онлайн поръчки от бара;
  • участие и безплатен вход на събития;
  • достъп до геймърските станции на Cybar
  • достъп до всички бордови игри;
  • достъп до библиотеката на Powwow Club;
  • достъп до услугите на Baseband и Basemind;
  • достъп до ексклузивните Powwow Club услуги и ползването им на клубни цени;
  • две безплатни посещения в спортен център Kraftmagnet - фитнес или групови тренировки по избор.

  POWWOW си запазва правото за промяна в условията за ползване на клубно членство. Клиентите своевременно ще бъдат уведомени по e-mail и чрез информация на сайта  www.powwow.bg!

 • Powwow body & culture

  Клубно членство POWWOW BODY & CULTURE е клубно предложение за клиенти и приятели, които освен да се забавляват, обичат да спортуват и да се грижат за здравето си.


  Месечна такса: 50 лева


  С клубно членство Powwow Body & Culture получаваш:

  • ползване на клубните цени за всички продукти предлагани в Cybar, чрез клубната карта (чип), с която плащаш безконтактно на бара;
  • с клубната карта получаваш лична клубна сметка, която можеш да зареждаш на място и следиш он-лайн; 
  • онлайн поръчки от бара;
  • участие и безплатен вход на събития;
  • достъп до геймърските станции на Cybar;
  • достъп до всички бордови игри;
  • достъп до библиотеката на Powwow Club;
  • достъп до услугите на Baseband и Basemind;
  • достъп до услугите на спортен център Kratmagnet gym, без ограничен брой на посещения;
  • достъп до всички организираните спортни събития и групови тренировки;
  • консултации с квалифицираните ни треньори и изготвяне на индивидуална програма за тренировка;
  • възможност да оставите своето дете /между 5 и 12 години/ в Додо Академия по време на вашата тренировка в Kraftmagnet gym, за не повече от 2 часа на ден;
  • достъп до ексклузивни Powwow Club услуги и ползването им на клубни цени.

  * В случай, че клубен член, който е заплатил POWWOW BODY & CULTURE клубно членство, желае да тренира заедно със свое дете, което е на възраст до 17 години включително, той не заплаща допълнително за дететето. По преценка на ръководството на POWWOW е възможно издаване на втора карта за детето, ако то е на възраст между 14 и 17 години включително. (Картата служи единствено за отваряне на вратата и посещение на фитнеса). Услугата се предлага на един родител за едно дете. Цената на картата за дете е 5 лева, еднократно.

  POWWOW си запазва правото за промяна в условията за ползване на клубно членство. Клиентите своевременно ще бъдат уведомени по e-mail и чрез информация на сайта  www.powwow.bg!

 • ексклузивни powwow услуги

  Додо Академия

  ДОДО Академия е екслузивна услуга за наши доверени членове, която се предлага по преценка на ръководството на POWWOW клуб.


  При желание за ползване на услугата ДОДО Академия е необходимо да следвате следните стъпки:

  • Клубните членове уведомяват ръководството на POWWOW клуб за своето желание, чрез електронна поща или телефон;
  • Те се насочват за среща с мениджъра на ДОДО Aкадемия.

  Цена на услугата 100 лв. на месец.

  Повече информация вижте в раздел Додо Академия.


  BaseBand

  BaseBand е място за провеждане на уроци, музикални работилници и лагери за деца и възрастни. Жанровете, които се развиват и изпълняват при нас са: поп; рок; блус и джаз.


  Повече за условията, цените и възможностите за ползване на музикалната работилница на Powwow Club вижте в раздел BaseBand.


  BaseMind

  BaseMind e звукозаписно студио, в което можете да сътворите вашите музикални желания. Всичко от барабаните до ефектите е готово да ви понесе към вашите идеи.


  Повече за условията, цените и възможностите за ползване на музикалното студио на Powwow Club вижте в раздел BaseMind.


  CybarTech

  CybarTech е комбинация между хакерспейс и хардуерна лаборатория, ориентирана към сферата на компютрите, машините, технологиите и науката. Това е мястото в което се създават софтуер, хардуер и други странности, и се експериментира се с всичко интересно.


  Повече за условията, цените и възможностите за ползване на хардуерна работилница на Powwow Club вижте в раздел CybarTech.

  1. POWWOW си запазва правото за промяна в условията за ползване на клубно членство. Клиентите своевременно ще бъдат уведомени по e-mail и чрез информация на сайта powwow.bg!
 • Регистрация

  За да станеш клубен член е необходимо да попълниш нашата регистрационна форма и да следваш стъпките, необходими за създаването на клубен профил. При завършването на регистрацията, ти вече имаш собствено потребителско име и парола за достъп до клубния си профил.

  Подписване и подаване на клубна кандидатура

  След първоначалното регистриране в страницата, трябва да дойдеш до административния център на клуба, който се намира във Велико Търново, улица Ниш № 3, и да подпишеш членска кандидатура, с която потвърждаваш твоето съгласие с Клубния Устав. Всеки посетител между 16 и 18 години, желаещ да стане член на клуба, освен регистрация и подписана членска кандидатура следва да има и декларация за съгласие за членство от родител. Декларацията може да се получи от бара и следва да се подпише от родителя на място.Това се прави само веднъж. Съгласието се попълва и подписва в два екземпляра – единия остава за потребителя, другото копие е за клуб POWWOW.

  Избор на членство и заплащане на членски внос

  Следва избиране и заплащане на членски абонамент на бара. Полученият касов бон и попълнената и подписана кандидатура се предават на служител на клуб POWWOW. Следва активиране на  клубен статус. Това се извършва от 09:00 до 19:00 часа на същия ден, в който е получено попълненото заявление или най-късно на следващия работен ден. Клиентът получава карта с чип, с която се идентифицира като клубен член.  Клубната карта се предава на новорегистрираният клиент след потвърждение на самоличността му, за което той показва документ за самоличност или шофьорска книжка.  Веднъж създаден, личният ти профил може да бъде променян и допълван от теб. Първата клубна карта се издава безплатно, а при загуба се издава нова карта срещу сумата от 5 лв. с ДДС.


  Картата дава достъп до заявените услуги в абонамента и безконтактно плащане в CYBAR.

  Членски абонамент

  Членските абонаменти са месечни и се засичат от датата на плащане на членския внос. Всеки клубен член  може да прекрати членството си по всяко време без предизвестие, но клуб POWWOW не възстановява платени средства.

  Допълнителни споразумения

  Всеки клубен член, който иска да ползва геймърските станции, да посети KRAFTMAGNET или да ползва детска занималня Додо Академия, трябва да прочете и/или подпише следните споразумения:

  Споразумение: Приемливо използване на игралното оборудване

  Спортна зала: Вътрешен правилник

  Спортна зала: Форма за снемане от отговорност

  POWWOW Библиотека: Споразумение за приемливо ползване

  Додо Академия: Вътрешен правилник

  Клубна сметка

  Всеки клубен член има лична клубна сметка, която е асоциирана с профила на потребителя и с предоставената карта (чип). Препоръчително е клубни членове да не закупуват продукти с отстъпка на клиенти, които не са клубни членове.

  Зареждане на клубна сметка (клубна карта, чип)

  Зареждането на (вкарването на средства в) клубната сметка се извършва в CYBAR на бара. Всеки клубен член може да зареди своята клубна сметка като избере сума не помалка от 5 лева и я плати на бармана. В замяна получава касов бон и парите се превеждат в клубната сметка на момента, и са на разположение за ползване веднага. Заредени средства по клубна сметка не могат да бъдат възстановени – могат само да бъдат изразходени за продукти и услуги, предлагани от клуб POWWOW  (дори и след изтичане на клубното членство).

  Кредитен лимит

  Всеки клубен член разполага с фиксиран кредитен лимит от 10 лева. Кредитният лимит не е безплатна консумация. Той позволява на клубния член да продължи да поръчва, когато средствата в клубната сметка са изчерпани (с идеята да не разваляме преживяването му ако това се случи късно вечер или по време на интересно събитие).
  Всички клубни членове трябва да имат предвид, че оборудването и терена на клуб POWWOW са за споделено ползване. Това означава, че важи правилото "Кой превари, той завари"
  Ако клубен член реши, че иска да прекрати своето клубно членство в Powwow club, той трябва да покрие кредитния си лимит и да приключи договорните отношение с клуба без задължения.

Top