Арома пилатес

30 март 2023 четвъртък
От 08:45
До 09:45
Минимален брой участници: 1
Максимален брой участници: 10
Присъедини се до: 30 март 2023 07:45

Наслаждавайте се на времето, което отделяте за себе си, чрез тренировките. Движете се с удоволствие и благодарност към този момент. Усещайте всеки мускул в тялото...

  • Що е то Арома ПИЛАТЕС? Комбинация между ароматерапията и пилатес, която отлично спомага да постигнем равновесие и хармонично развитие не само на тялото, но и на душата.
  • Защо да изберете Арома ПИЛАТЕС? Проправя път към физическото и умственото здраве, развива силно и издръжливо тяло (стойка, мобилност, гъвкавост). Тази комбинация двойно спомага за уравновесяването на мислите, дарява ви с душевен мир, спокойствие и хармония. Освобождавате напрежението, негативната енергия и умората. Всеки овладява метода в собствен темп. 
  • Какво ни дава Арома ПИЛАТЕС? * Самоувереност * Самосъзнание * Самоконтрол * Красиви тела 

Тренировката може да се практикува успешно от атлети, танцьори, при рехабилитацията и кинезитерапията, при жени - преди и след раждане, при възрастни хора и др. Така пилатес се грижи за всички - от начинаещи до напреднали и активно спортуващи.

Тренировките ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 8:45 ч., с Нели Чирпанова - сертифициран пилатес инструктор.  

Необходимо е предварително присъединяване към събитието в сайта powwow.bg! 


Ако желаете да се присъедините към нашите тренировки в спортен център Крафтмагнет, е необходимо да станете Powwow Body & Culture клубен член на Powwow club. 

Повече за клубното членство и цената на месечния абонамент ще намерите в Клубно членство.