отменено

Outhentic at Cybar

03 април 2020 петък
От 21:00
До 23:55
Максимален брой участници: 80
Присъедини се до: 03 април 2020 16:00

Очаква ви нещо различно, родно, но свежо на 3 Април, петък. Разбира се на Cybar-ската сцена. 

Красив етно-джаз с кавал, тъпан, чувствен женски глас и още фолклорни инструменти ще слушаме в изпълнение на група Outhentic. Със своя фолклор, смесен с модерни импровизации те ще ви пренесат над България и Балканите, представяйки най-доброто от фолклора в един съвременен, разчупен вариант.

Етно-джаз формацията Outhentic е сформирана през 2012 година. Основана е от от Живко Василев (кавал, пиано) и Райна Василева (вокал, перкусии). През 2018 година, към групата се присъединяват Борислав Илиев (китара) и Стоил Иванов (ударни инструменти). „Outhentic" представлява съчетание между думите: „out“ и „authentic“, което преведено на български език означава „извън автентичното“ и препратка към техния индивидуален стил.

Outhentic е вече с два издадени и успешно продавани албума. Най-доброто ще видим и чуем точно на 03.04. в 21.00 часа.

Вход: 10.00лв
Вход свободен за клубните членове.


Нашите ЧЛЕНОВЕ, обаче ВИНАГИ имат БЕЗПЛАТЕН достъп!
Нещо повече, за всеки клубен член, присъединил се предварително към това събитие, добавяме още един безплатен вход, с който може да доведе приятел. Използвайте бутона Join по-долу и се добавете към събитието, за да гарантирате своето присъствие. Ако искате да доведете приятел, който не е клубен член, просто добавете "+1" в коментарите отдолу.

Top