Funky night

23 октомври 2020 петък
От 21:00
До 23:00
Максимален брой участници: 25

Фънки саунд в Cybar! Предвиденият за петък вечер концерт отпада, поради заболяване на един от музикантите.

Най-доброто от фънка обаче ще звучи за вас, подбрано от Боби Паунов на винил! 

===

В Powwow Club се отнасяме изключително сериозно към ситуацията с COVID и наша цел е да продължим да работим и предоставяме услуги на нашите членове, за да могат те да се срещат, спазвайки нашата хигиенна концепция. Разчитаме на нашите модерни аспирации с голям капацитет, на големия брой персонал зает с почистването на клуба целодневно и старанието на персонала в бара, спортния център и детската академия. Не забравяйте, че Cybar работи само за клубни членове и поради ограничения капацитет трябва да се присъедините предварително към събитията, за да запазите своето място. 

Не забравяйте да носите своите маски, когато се придвижвате във всички закрити пространства на сградата или когато не можете да осигурите физическа дистанция между вас и останалите, вън на терасата. Грижете се както за своето здраве, така и за това на останалите клубни членове.

Благодарим за помощтта на всички!Тук, ще намерите информация как да станете наш клубен член и да се  възползвате максимално от всички наши предложения и ексклузивни услуги.

Top