Актуална информация

 • Додо Академия 14/09/2021 09:41

  От 15 септември Додо Академия ще работи с променено работно време. Академията ще отваря в 10:00ч., и ще се грижи за децата до 19:00ч. Събота и неделя - почивни дни. При организирани събития и други мероприятия е възможно да работим и през почивни и празнични дни, което ще бъде предварително обявено на сайта.

  Благодарим и успешна учебна година!

 • Cybar - нови мерки от 1-ви септември 31/08/2021 16:07

  Уважаеми клубни членове,

  Предвид усложняващата се ситуация в страната, от сряда, 1-ви септември 2021 г., CYBAR ще работи до 22:00ч. Въвеждаме и правилото за носене на предпазно средство (маска или шал), когато се намирате в зона "Бар" и се придвижвате в помещенията на Cybar. Напомняме и за използване на резервационната система на Powwow club!

  Убедени сме в качеството на средата, която предоставяме и ще действаме проактивно, за да можем да продължим да я гарантираме.

  Благодарим ви за разбирането и помощта!

 • CYBAR ще работи само за клубни членове! 17/08/2021 11:56

  Уважаеми клубни членове и приятели,

  Предвид усложняващата се ситуация в страната, от четвъртък, 19-и август 2021 г., CYBAR ще обслужва само клубни членове. Powwow Club винаги е бил място, в което целим да гарантираме сигурността и спокойствието на всички и това ни мотивира да направим нашите правила по-стриктни. Ще ограничим присъствието вътре в бара и на терасата по брой хора, както и ще държим да се спазват правилата за ползване на резервационната система на Powwow club! - убедени сме, в качеството на средата, която предоставяме и ще действаме проактивно, за да можем да продължим да я гарантираме.

  Благодарим ви за разбирането и помощта!

 • Powwow Club отворя врати за вас! 25/05/2021 09:34

  От 1-и юни 2021 година ще имаме възможност отново да сме заедно, да се забавляваме и да реализираме нови щури идеи! Cybar, Kraftmagnet и Dodo академия подготвят за вас много нови изненади.

  Промените в някои правила ще направят нашия клуб още по-сигурно и безопасно място, а времето прекарано в него - още по-активно, креативно и предизвикателно! Бъдете готови, а ние всеки ден, от днес до 1-и юни ще споделяме с вас допълнителни детайли за предстоящото откриване.

  One love, one club, overstand before join!

 • Оставаме ONline и след 1-ви април 01/04/2021 15:55

  Скъпи клубни членове,

  Въпреки отпускането на мерките за заведения и спортни центрове, ние продължаваме да смятаме, че все още не е дошъл момента да отворим клуба! Powwow club не иска да поставя в риск здравето на нито един клубен член или човек от екипа си..

  Докато се срещнем OFFline на по бира, Sunday brunch или просто на "плаж", следете ни ONline и участвайте активно в нашите игри и печелете от страхотните ни награди!

  До скоро!

Top