Актуална информация

 • Powwow Club отворя врати за вас! 25/05/2021 09:34

  От 1-и юни 2021 година ще имаме възможност отново да сме заедно, да се забавляваме и да реализираме нови щури идеи! Cybar, Kraftmagnet и Dodo академия подготвят за вас много нови изненади.

  Промените в някои правила ще направят нашия клуб още по-сигурно и безопасно място, а времето прекарано в него - още по-активно, креативно и предизвикателно! Бъдете готови, а ние всеки ден, от днес до 1-и юни ще споделяме с вас допълнителни детайли за предстоящото откриване.

  One love, one club, overstand before join!

 • Оставаме ONline и след 1-ви април 01/04/2021 15:55

  Скъпи клубни членове,

  Въпреки отпускането на мерките за заведения и спортни центрове, ние продължаваме да смятаме, че все още не е дошъл момента да отворим клуба! Powwow club не иска да поставя в риск здравето на нито един клубен член или човек от екипа си..

  Докато се срещнем OFFline на по бира, Sunday brunch или просто на "плаж", следете ни ONline и участвайте активно в нашите игри и печелете от страхотните ни награди!

  До скоро!

 • Powwow остава виртуален и след 1-и март 01/03/2021 07:48

  Скъпи членове на Powwow клуб,

  Честита Баба Марта на всички вас и вашите близки!

  Настоящото време на пандемия е трудно за всички, променяйки нашите любими навици или препятствайки моментите, които отделяме за лично удоволствие. Всички обичаме времето прекарано на терасата-плаж в Cybar или пред настолните игри с хубава музика, добри приятели и идеалното питие. Затварянето на заведения, спортни центрове и други обществени места и събирания създава проблеми на всички, които обичат да имат своя редовен социален живот с приятели.

  Измина твърде дълго време и сега излезе новината, че затварянето се отменя от 1-и март 2021 г. - публично обявено на фона на информация за рекорден брой новозаразени хора и още по-строги ограничения на обществения живот в други европейски страни. Здравето и това да се чувстват добре всички наши клубни членове и приятели, респективно вашите семейства и близки, винаги е било задача номер едно пред екипа на Powwow! Поради тази причина считаме, че все още не е дошло времето да отворим клуба - не искаме да поставяме под риск здравето дори и на един клубен член или един човек от екипа ни. Вярваме, че ни разбирате и заедно ще дочакаме истинското отваряне на Powwow клуб!

  Ние използваме това време ефективно, за да бъдем готови за истинското реално отваряне - с нови пространства и нови неща за правене! Парти библиотека, място за кино, игри и виртуална реалност, нови тренировки в спортния център и доре работим по собствена бира за бара!

  Най-доброто предстои и ние сме нетърпеливи да го споделим отново с вас! Междувременно останете с нас онлайн, следвайте нашите виртуални събития в календара на Powwow.BG - игри, въпроси, забавна информация или пък слушайте нашите радиопредавания. Останете на вълните на Powwow и бъдете готови!

 • Актуална информация за отваряне на Powwow Club 29/01/2021 09:10

  Уважаеми клубни членове и приятели,

  Powwow Club ви уведомява, че ще отвори врати за Вас, тогава, когато може да гарантира предоставянето на всичките свои услуги и по начин гарантиращ здравето и безопасността на всички. В тази връзка, засега очакваната дата за отваряне е 1-и март, но потвърждението за това е въпрос на постоянно променящата се епидемична обстановка и регулации. Ще ви държим информирани своевременно. Пазете се!

 • Групови тренировки в Kraftmagnet gym 23/11/2020 14:30

  Уважаеми клиенти,

  Във връзка със заповед на РЗИ гр. Велико Търново (01-227 от 20.11.2020), преустановяваме всички групови тренировки до 30.11.2020 вкл.

  Индивидуалните ни фитнес услуги не спират! В Kraftmagnet gym тренирате на топло и уютно място, спазвайки всички противоепидемични мерки!

  Ние ви пазим, пазете се и вие.

  Powwow team

Top