kraftmagnet

За kraftmagnet

Това е зоната за спорт и релаксация на редовни посетители и приятели, които обичат и да тренират заедно. Ние се грижим за здравословния начин на живот на нашите клубни членове.

Предлагаме месечен абонамент за клубни членове с включен достъп до спортния център и неограничени посещения на зала за фитнес и вдигане на тежести, бойна зала и тренировки по:

  • бокс за аматьори
  • пилатес
  • табата
  • граплинг и смесени бойни изкуства (MMA)

Освен фитнес, индивидуални или групови тренировки с инструктори, в различни спортове - в центъра може да получите – профилактични прегледи, кинезитерапевтични консултации и програма за провеждане на регулярни упражнения по Шрот и възстановителна гимнастика. За профилактика и поддържане на добра физическа форма може да посетите и индивидуален клас по Пилатес.

Всичко това ще намерите в новооткритата Зала за пилатес и гимнастика, към спортен център Kraftmagnet, на ул. Ниш 7, вход “А”, ет. 2. За условията и цените може да прочетете тук.

Може да разгледате всички тренировки за месеца и ако сте наш клубен член да си запазите място, като предварително се присъедините: виж календар.

Всеки любопитен и желаещ да разбере повече за нас и нашия спортен център, има право да направи безплатно посещение в KRAFTMAGNET, след като попълни заявка за пробна тренировка на място, при нашите фитнес инструктори.

за клубните ни членове

За да се възползвате от предлаганите услуги в нашия спортен център се нуждаете от клубно членство POWWOW BODY & CULTURE
Като POWWOW BODY & CULTURE клубен член получава достъп до:

  • целия спортен център;
  • всички спортни събития;
  • неограничен брой тренировки;
  • при желание, консултации с квалифицираните ни треньори и изготвяне на индивидуална програма за тренировка;
  • в него са включени и ползването на всички допълнителни продукти и услуги от POWWOW CULTURE клубното членство.

С доброволното си присъствие, всеки посетител на спортната зала Крафтмагнет, се съгласява да спазва Правилника за вътрешния ред.

Знаете ли, че...
Ако сте клубен член Body & Culture, може да оставяте своето дете (от 5 до 12г.) в детска занималня Додо Академия по време на своята тренировка в Kraftmagnet. Максималната продължителност е 2      часа на ден. Повече, как да се възползвате от тази услуга, може да прочетете, тук.
За да заявите своето желание, вашето дете да посещава Додо Академия, докато вие тренирате в Kraftmagnet, моля попълнете еднократно следното заявление...

*Всяка тренировка има максимален брой участници, над който групата се затваря и не се допускат повече трениращи. За да си запазите място, моля, присъединете се своевременно към желаната от Вас тренировка. Клубните членове могат да се присъединят към всички събития за дадената седмица, но при положение, че не могат да посетят тренировка, на която са се записали, е необходимо да се отпишат навреме и да освободят място за друг желаещ.

ЗАЯВЛЕНИЕ

ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ПОЧАСОВО ПОЛЗВАНЕ НА ДЕТСКА ЗАНИМАЛНЯ ДОДО АКАДЕМИЯ / ЗА КЛИЕНТИ НА KRAFTMAGNET/
Стъпка 1 Стъпка 2

гр./с.; ул./ж.к.; бл.; вх.; ет.; ап.

При избор на опцията "без придружител" заявявате, че по Ваше желание детето Ви няма да бъде придружавано при идване от училище в детска занималня "Додо Академия" /както и обратно/ и ще се прибира само вкъщи, като поемате отговорност за всички негови действия или произхождащи от това последствия.

Моля, изпишете номера слято, без интервали.

/При несъгласие детето Ви да бъде заснемано е необходимо да подпишете Декларация за отказ, която ще Ви бъде предоставена в офиса на Додо Академия!/

Картографски данни ©2018 Google

Контакти

KRAFTMAGNET gym / ул. Ниш 3
5000 Велико Търново / България
За контакти и въпроси
 kraftmagnet@powwow.bg
 +359 893 506 406
Работно време - KRAFTMAGNET gym
Понеделник - Петък 07:00 - 21:00
Събота 10:00 - 20:00
Неделя 10:00 - 20:00
Top