Powwow клуб е място за различни и широко скроени хора. Именно за това, предлагаме и широка гама от занимавки, с които се стараем да насърчаваме хората да общуват, да бъдат креативни, да прекарват време заедно, да се образоват, да се грижат за своето здраве или просто казано да се чувстват добре.

Добавихме и още едно ново предложение, от което да се възползват нашите приятели. Съвсем наскоро, поставихме в бара малка библиотека. Не сте я забелязали!? Имате задача да я намерите!

Библиотеката е за споделяне и обмяна на книги. Докато почивате на нашия плаж и желаете нещо различно от wi-fi или екран, грабнете книга и се пренесете в друг свят.

Подвижната ни библиотека работи на принципа: взимаш това, което ти харесва. Когато си го прочел го връщаш или го даваш на някой друг. А пък от своя страна може да оставиш твоя книга, която би искал да споделиш с друг читател. Ограничения в стил и жанр няма! Вярваме, че със своята различност и вкус в литературата всеки може да обогати мирогледа на останалите!

Четете хора, четете!


Разгледайте наличните книги в Библиотеката на Powwow Club, тук.