Нека новото начало на 4-те сезона започне днес - първа пролет добре си ни дошла, а с нея и празника на град Велико Търново!

На 22 март в Cybar ще се погрижим денят да бъде пълноценен и за това ще започнем от рано. Стартираме в ранният следобед, като каним и всички Вас, зарибени да играете ХЕКче с нас, докато чакаме с нетърпение появата на група DIS в барa. Те са едни от титаните на БГ рапа и ще забият на сцената на Cybar своите вечни хитове в компанията на техните приятели от старата столица, а именно болярските рап легенди Sistah 187 и DJ Coca! След техния концерт, който дълго ще се помни, ще се отправим към нашите приятели в DaDa Bar, където сърМата Harry ще ни чака с неговата китара, за да разкаже нещата от живота така, както само той знае и може!

Нека стартираме събуждането на живота подобаващо!

Заповядайте!


DenYo и Sensei са ветерани в българския рап - едновременно стожери в този стил музика и все още загадка, към която все повече хора поглеждат с любопитство.

Групата им - DIS - е създадена през 2007, а през 2008 в интернет излиза албумът им DIScovery, който съдържа 14 трака и придобива огромна популярност.

Освен с проекта си като група DIS, двамата са известни на публиката и със соловите си проекти и участието си в други групи. Sensei е от основателите на една от най-култовите Български групи Амнистия още през 90те, а DenYo минава през няколко успешни проекта като единият от тях е Soundtrack.