Чували ли сте за “Капачки за бъдеще”!?
Как не сте...?

Това е една благотворителна кампания създадена от две будни личности, чиято мисия е да събират достатъчно пари, с които да се закупуват кувьози за болници в по-малки градове.

Правят го, защото всяко 3-то дете в България, което е било в кувьоз, получава увреждане на очите, защото наличната техника е на над 20 години и защото вярват, че България и светът като цяло, могат да станат едно по-приятно за живеене място, когато всеки от нас започне да полага ежедневни усилия за това.

Идеята им е да имат периодични акции, в които всеки да носи събраните от него пластмасови капачки, защото ЗАЕДНО можем ПОВЕЧЕ! Капачките – в пари, парите – в кувьози. 

Документират абсолютно всичко със снимки и видео, за да няма скрито-покрито, а зад тяхната мисия са застанали хиляди хора и така можем да кажем, че кампанията се е превърнала в национална.

Тяхната кампания подкрепяме и ние, екипа на Powwow! Именно за това станахме “ПУНКТ”!
Ако искате да сте ни в помощ и харесвате мисията "Капачки за бъдеще", след консумация на напитки изхвърляйте пластмасовите капачки в специално определената за това кутия.
Ще я намерите на бара! (Попитай барман).

Няма да върнем тези, които вкъщи също са събирали капачки и ги донесат, защото ПОВЕЧЕ можем да направим само ЗАЕДНО!!!