По време на Summer Powwow 2020, в концерта на известната на широката публика по целия свят – Цурита, решил да се включи като басист.................................../1/. Интересната птица, която била в основата на атрактивната му фамилия, случайно разбрала, че произхожда от семейство..................................../2/.

Оказало се, че в родословното дърво се криело и комедийно-театрално семейство, което смятало фамилията за скучна и затова добавило една музикална нота отпред, за по-голяма звучност. И така се нарекли семейство...................................../3/. От толкова много представления, мъжът в къщата винаги забравял кога му е имения ден и жена му не спирала да му напомня, че празнува на......................................./4/.

Като виден комедиант, той всеки път се опитвал да заблуди жена си, че си спомня точната дата на откриването на монумента, на който 100 години по-късно вятърът отвял последните 10 косъма от косите му. Затова си записал в тефтерчето: „Удвои денят в датата на именния ти ден, увеличи с 1 месеца, добави годината 1886 и ще разбереш, че откриването на този огромен паметник е било на................................./5/. И всеки път с изненада откривал, че в името му - .................................../6/ е скрит половината от българския и въобще балкански революционен девиз................................./7/.

Режисьорът Ричард Донър веднага направил компилация от това и през 1987 се появила първата част от американската екшън комедия............................................/8/. Естествено, като виден рокаджия, актьорът.........................................../9/, който бил в главната роля, обожавал своята фамилия. Тя имала далечна тънка и почти незабележима връзка с корпорация за производство на музикални инструменти /основно акустични и електрически китари/, а именно.................................../10/. Те били произведени в страната, за кратко наричана............................../11/ - която, всъщност си е цял континент, за който германската група.............................../12/, преди известно време /има-няма 10 години/, пеят че бил „Wunderbar!“. Жените пък, на същата тази страна, били възпявани от един друг сексапилен музикант - ............................../13//музикант ли е, жребец ли е и това не се знае/, който пък с неговия руско-бахамски произход, посмъртно не можел да открие корените си. По тази причина, името му бавно предизвиквало..................................../14/ - заболяване на нервната система на скритите във фамилията му животни. Те не издържали на напрежението! Веднага хванали гората и  така основали футболния клуб ......................................./15/ в Разград.

Тяхното прозвище............................./16/ било взето от любимата американска рок група............................../17/, на която бил фен бащата на треньора им. Докато били на тренировки или на спортен лагер, треньорът винаги слушал любимата на баща си тяхна песен................................../18/. Само нея помнел от детските си години, защото постоянно я пускали в хотелите по морето.

А това, заедно с няколко червени люти чушки / шкембе чорба нямам сведения да е имало/, вдъхновило друга известна група - ..................................../19/ и така се стигнало до издаването на нейния 7-ми албум, който нарекли.................................../20/.