Cybar мястото, където можете да се забавлявате с ужасните карти за „ужасни“хора - Cards Against Humanity.

За разлика от повечето забавни игри, които сте играли преди, тази игра е презирана, саркастична и неудобна, може би също като вас и вашите приятели. Правилата са елементарни: всеки играч тегли по 10 бели карти. На случаен принцип се избира "цар". Царят слага една черна карта на масата. Черната карта съдържа въпрос или фраза, която трябва да се допише. Това обикновено е съществително или отглаголно съществително. Останалите играчи трябва да изберат бяла карта, с която да отговорят на черната, така че да се получи възможно най-смешната комбинация. Белите карти, с които е отговорено, се разбъркват и четат една по една в комбинация с черната и най-забавната печели. Достатъчно е да притежавате голяма доза черен хумор и да сте "ужасен човек". Когато завършвате играта, трябва да измислите хайку, вдъхновено от черните карти.


Характеристики:

Тип:Конкуретна 

Брой играчи: 4 – 20 +

продължителност на играта: 30 – 40  минути

Възраст:17 години +

Издател: Кickstarter


В Cybar всяка събота се организират събития с настолни игри, различни турнири и състезания, в които малки и големи играят заедно. Ако и вие искате да станете част от това приключение, може да се присъедините към следващите събития в календара ни със събития на сайта. 

По ваше желание и след подадена заявка може да бъде закупена настолна игра, която да обогати голямата колекция на настолни игри в Cybar.