В Cybar ще намерите Звездни империи – Изграждаща игра на карти в жанра на научната фантастика. Битка за прераспределение на пространство за което са ви необходими високи умения и късмет. 

В играта се изграждат военни бази и крепости, търгува се на небесните пазари, използват се плавателни съдове и т.н. Играчите се атакуват един на друг с оборудваните бази и постове за да намалят влиянието на врага. 

Всички играчи започват на равни начала. Използват се различни комбинации от карти с уникални характеристики, играчите избират стратегията си по време на самата партия, произвеждат защита срещу вражески нападения и търсят пропуски в защитата на противника. Можете да използвате различни начини, за да проявите сила, хитрост и да се сдобиете с богатство, за което са ви нужни умение като интуиция, стратегическо мислене и хладнокръвен! 


Характеристики:

Тип:Конкуретна, стратегическа

Брой играчи: 2

Продължителност на играта: 30 – 60  минути

Възраст:12 години +

Издател: Hobby World

Език: руски 


В Cybar събота се организират събития с настолни игри, различни турнири и състезания, в които малки и големи играят заедно. Ако и вие искате да станете част от това приключение, може да се присъедините към следващите събития в календара ни със събития на сайта. 

По ваше желание и след подадена заявка може да бъде закупена настолна игра, която да обогати голямата колекция на настолни игри в Cybar.